POSTIHUOLTO


Me tarjoamme ammattimaisen ja helposti saatavilla olevan korjauksen laitteellesi, riippumatta siitä, missä päin Suomea asut.

Meidän yrityksemme on ainoa Helsingissä sijaitseva yritys, joka on erikoistunut monimutkaisiin korjauksiin (iPhone-emolevyjen korjaukset/mikrojuotospalvelu).
Yrityksemme koko toiminnan aikana olemme korjanneet yli 300 älypuhelinta pelkästään huoltoliikkeitä varten.
Kun saamme laitteesi, ensiksi määritämme tarkan vian ja ilmoitamme sitten korjauksen hinnan sinulle. Jos tarjoamamme korjaus sopii sinulle, laitteesi korjataan ja lähetetään sitten takaisin.

Seuraa alla olevia ohjeita ja useimmiten laitteesi saadaan korjattua ja saapuu takaisin 2 — 3 arkipäivän kuluessa.


Huomio!
 
Vianmäärityksen jälkeen: Jos laitettasi on mahdotonta korjata (esim. emolevyn vakavan vaurion takia), me lähetämme sen takaisin ja sinulta veloitetaan tarkastuksesta 25€/Alv 0% (meille on mahdollista myös jättää laite kierrätystä varten). Siinäkin tapauksessa, että laite on mahdollista korjata, mutta päätät kieltäytyä korjauksesta, sinulta veloitetaan tarkastuksesta 25€/Alv 0%. Jos laitteesi on mahdollista korjata ja hyväksyt tarjoamamme hinnan, tarkastusmaksua ei veloiteta (hintaan kuuluu vain korjaus).

— Tulosta ja täytä huoltotilauslomake
— Lataa lomake tästä:HUOLTOTILAUSLOMAKE
— Tutustu takuuehtoihin: 
Jos et voi tulostaa lomaketta, lähetä laitteesi mukana lappu (kirjoita siihen nimi, osoite, puhelinnumero ja lyhyt kuvaus ongelmasta). Lähettäessäsi laitteesi meille, suostut automaattisesti lomakkeen takuuehtoihin.
 
— Lähetä laitteesi osoitteeseen:

iTech pro
Piispanpelto 3 A8
02200 Espoo
045 614 3113

Tärkeää:
1. Sammuta laitteesi ja poista SIM-kortti ennen lähettämistä!
2. Kannattaa käyttää aina kirjattua kirjettä tai seurantakoodillista pakettia.
 
— Yhteydenpito ja korjaus
Otamme sinuun yhteyttä vianmäärityksen jälkeen ilmoittaaksemme vian ja korjauksen hinnan. Suostumuksesi jälkeen korjaamme laitteenne heti ja lähetämme sen sinulle (useimmiten jo samana päivänä). Jos laitteen emolevy on vaurioitunut, laitteeseen on päässyt nestettä tai kyseessä on muutama muu vaikea korjaus, niin korjaustyöhön voi mennä 2 – 4 päivää ennen kuin lähetämme laitteesi takaisin.
 
— Maksu
Sen jälkeen, kun olet suostunut korjauksen hintaan, lähetämme tilinumeron, johon maksu suoritetaan. Laitteesi lähetetään heti kun vastaanotamme maksun.
 
Jos sinulla on kysyttävää, ole hyvä ja soita meille!